НОВА СНС ПРЕВАРА

После деценије занемаривања Новог Београда  СНС је кренула у локалну кампању замазивања очију грађана безочно користећи јавна средства.

Вучићева странка никада није победила на Новом Београд. Власт има захваљуајући превари бирача куповином одборника и утапањем наводних опозиционара у СНС.

Уместо решавања акутних проблема Новобеоградађана попут загађења и прљавштине, хаоса на обалама река и саобраћаја, уместо укључивања грађана у  решавање тих проблема, СНС нуди политику „кукавичјег јајета“. Формира лажна удружења грађана „за наш блок“ која предлажу шта би требало да се уради, а владајући режим преко својих политичких комесара у јавним предузећима парама свих грађана санира проблеме настале управо њиховом деценијском небригом. По правилу су то потпуне ситнице попут стазица од неколико метара, попуњавања неке рупе на путу, садње пар стабала, сређивања неких ситница у улазу и све то уз пратећу рекламу владајуће Вучићеве странке.

Демократска странка позива све грађане да се обавезно прикључе раду ових вајних удружења грађана како би се и лично уверили у ову превару, да узму активно учешће у тим групама, изложе реалне проблеме са којима се свакодевно сусрећу и сведоче још једном, до сада вероватно најјаднијем, покушају  СНС картела, најгоре власти које је Београд икада имао, да замаже очи грађанима..

 Предлажемо новобеоградској власти да грађане пита шта мисле о уклањању Старог савског моста, о изградњи неколико милиона квадрата стамбено пословног комплекса на простору ИМТ, Бежанијској коси, блоковима 26,32,11…, о изградњи пешачко-бициклистичког моста у продужетку улице Омладинских бригада и о свим другим стварним и озбиљним проблемима са којима се суочавају грађани на Новом Београду.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ОО ДС НОВИ БЕОГРАД

Поделите: