Филип Таталовић Биографија

Ову неформалну биографију пишу Филипови пријатељи, одговарајући на његов саркастично строги захтев да му помогнемо да напише нешто што не би било уобичајено, што не би било некакво претеривање, или неистина.

Као што видите у самом наслову, јако смо водили рачуна да претраживач зна о чему се ради и да свако од вас ко буде тражио „Филип Таталовић биографија“ одмах дође на ову страницу.

А сада о Филипу.

Филип је Врачарско дете, одрастао је играјући се у околним школским двориштима, на платоу, Цветном тргу и око Каленић пијаце.

Завршио је Пету београдску гимназију (на инсистирање једног од колега додајемо – парну смену, па ко разуме – схватиће) и то друштвени смер. Како је висок преко два метра увек је доминирао под кошевима, иако међу пријатељима постоји размимоилажење око квалитета саме игре. Усаглашено је да би га Дивац сигурно победио.

Филип Таталовић (прим. пис. мора име и презиме опет због претраживача) је након гимназије студирао права. Ту се показао као одличан дебатер, био је члан дебатног клуба, чак и тренер дебате, и одатле је његова елоквенција и бритак језик.

Данас ради као правник у адвокатској канцеларији која се бави интелектуалном својином.

Ожењен је, има двоје деце, и упућени кажу да је свадба била одлична, али и да је могла да буде мало већа.

Има низ хобија, још од дечијих дана, који су утицали на њега да се формира као личност. Ми мислимо да воли да чита Ловкрафтове приче, јер смо о томе често разговарали. Сигурно знамо да воли да одигра партију неке друштвене игре, јер то радимо кад се окупимо а да нисмо у кафани.

О политичком ангажману Филипа Таталовића нема много тога што може да се исприча јер је његова политичка прича тек почела. Увек је био заинтересован за политичка дешавања и радо је причао о томе. Ангажовао се активно од како је Зоран Лутовац постао председник Демократске странке и то нарочито на писању јавних политика којима је циљ побољшање живота у Београду. Није нас зачудило што је врло брзо изабран да буде шеф одборничке групе, јер и ми би смо га изабрали да нас је неко питао.

Додатак: Филип је тренутно посланик изабран на листи Србија против насиља као представник Градског одбора Демократске странке Београд.

Толико о Филипу Таталовићу од његових пријатеља.

Ако желите да контактирате Филипа Таталовића то можете урадити преко контакт форме на линку.