Миловановић на сигурном

Заједно са демократама, председник Демократске странке Зоран Лутовац, дошао је  данас да пружи подршку Драгану Миловановићу Црном, храбром Шапчанину који је зауставио багер који је кренуо на грађане окупљене на протесту, и дочекао Миловановића када је пуштен из притвора да се брани са слободе.

„За нас у Демократској странци нема ничег важнијег од солидарности и борбе за јавни интерес. Бранићемо сваког човека који се нађе на удару режима, баш као што смо претходних дана били ту за Драгана Миловановића, и нећемо одустати све док се заједно са грађанима не изборимо за то да живимо у нормалној држави где полиција штити грађане и хапси криминалце,“ изјавио је Зоран Лутовац.

Да подсетимо, полиција се у суботу повукла у договору са криминалцима и већ је јасно да полиција не штити грађане ове државе и не ради оно због чега постоји.

„Сада је на потезу правосуђе. Видећемо да ли правосудне институције постоје у овој држави, или су у функцији организованог криминала. Инсистирамо на процесуирању оних који су наредили полицији да се повуче и на привођењу и кривичним пријавама возача багера и маскираних хулигана који су тукли грађане. Ако се то не деси, биће потпуно јасно да овде више нема државе, већ да мафија у потпуности одлучује о нашој судбини,“ закључио је Лутовац.

Информативна служба Демократске странке

Поделите: